Kaarten

Op Hoop van Zegen speelt ‘De dochter van de Boevenkoning’

- “Geliefde moeder, geachte vader: ik zou gaarne met u spreken over een kwestie die mij
    bedrukt."

- “Alweer? We hebben vorig jaar nog met je gepraat!”

- “En heus niet eventjes. Ik heb dagen hoofdpijn gehad!”

 

Onder regie van Yentl Vlachos speelt Op Hoop van Zegen de onvergetelijke jeugdtheatervoorstelling “De dochter van de Boevenkoning”. Een spetterende, zwarte crimi-komedie over de slechteriken in de wereld en over het keurige meisje die in opstand komt tegen leugenarij en geboefte, geleid door haar gouden hart.

 

‘De dochter van de Boevenkoning’ is te zien op 7 & 8 januari 19.00 uur via een live stream vanaf het Op Hoop van Zegen YouTube kanaal.

 

In een koninkrijk niet zo heel ver hier vandaan, woont een miezerig, maar lief meisje: Doekje. Doekje heeft een hart van goud. Maar zij is ook verreweg de enige in de wijde omtrek, want ze wordt omgeven door misdadigers, criminelen, dieven en ander zwartgallig gespuis. Haar eigen ouders blijken zelfs de grootste boeven van het land te zijn! Wanneer haar vader – de Boevenkoning – zich realiseert dat hij alles al heeft, behalve een gouden hart, komt Doekje erachter dat niet alleen haar ouders er geniepige plannetjes op na houden, maar dat ook privédetectives, lijfwachten en rechters gevoelig zijn voor geld, macht en eigenbelang.

 

Regie: Yentl Vlachos

Leeftijd: vanaf 8 jaar

Kaarten: €5, verkrijgbaar via: https://forms.gle/H4aMdNdqDRy3k1c67