Cursussen

Komend theaterseizoen zullen we verder voortbouwen op het nieuwe cursusplan dat vorig jaar van start is gegaan! Dit cursusplan laat de focus los van de niveaus, en legt de focus op de thema's van de cursussen. Ons precieze aanbod hangt af van de voorkeur van de leden maar voor collegejaar 2021/2022 staan de volgende cursussen op de planning*:

 

- Basiscursus

- Teksttheater

- Improvisatie

- Fysiek theater

- Theatermaken

- Theaterlab

 

Begin september zal er voor elk van deze cursussen een lesplan en uitgebreidere beschrijving op de website worden geplaatst. Ben je wel al nieuwsgierig naar hoe een cursus bij Op Hoop van Zegen er uit kan zien? Kijk dan even bij het subkopje 'cursussen 2020-2021' voor de omschrijvingen en lesplannen van de cursussen die vorig jaar gegeven werden.

 

Voor een beter beeld van de cursussen die wij geven is het natuurlijk ook altijd mogelijk én super gezellig om naar de proeflessen te komen op 13 en 20 en 27 september 2021. Wil je graag bericht krijgen met meer informatie hierover en een link naar het inschrijfformulier wanneer dit online gaat? Laat dan even je naam en e-mail adres achter via het formulier op de homepagina.

 

Onze cursussen vinden plaats op de maandagavond m.u.v. de basiscursus, die vindt plaats op dinsdagavond.

 

* Bij gebrek aan animo voor bepaalde cursussen, kan Op Hoop van Zegen ervoor kiezen een cursus niet door te laten gaan.