Cursussen

Iedere maandagavond bieden wij 4 cursussen op verschillende niveau's:

  • Beginners
  • Halfgevorderden
  • Gevorderden
  • Theaterlab

Om zeker te zijn dat iedereen uiteindelijk dezelfde technieken beheerst is het alleen mogelijk om als nieuw lid in te stromen bij de beginners- en halfgevorderdengroep. Iedere cursus bestaat uit 11 lessen. Hierna kun je doorstromen naar het volgende niveau. Vind jij theaterspelen leuk en wil je graag een proefles volgen? Vanaf september 2019 is het weer mogelijk een proefles te volgen en je in te schrijven voor het nieuwe cursusjaar! 

 

Klik op 1 van de subkoppen om een uitgebreide beschrijving te zien van de verschillende cursussen, en voor meer informatie over de docenten,  lestijden en -locaties.


Producties

In juni 2016 speelde Op Hoop van Zegen haar eerste grote productie Io Vivat. De beviel zowel ons als het publiek erg goed. We hebben daarom besloten om ieder jaar een productie te doen. Ondertussen hebben we in 5 jaar al 5 producties gedaan! Ook dit jaar hebben we besloten er weer twee te doen. Dit jaar voeren wij ''Paradijsvogels'' en ''De Verbouwing'' op. Het beloven weer twee prachtige voorstellingen te worden! Informatie over de komende producties is te vinden onder het kopje 'Producties'.  

 

Lijkt het jou leuk zelf mee te spelen in een productie? Dat kan! In september 2019 en januari 2020 zullen er weer audities plaatsvinden om mee te spelen in een productie. Houd vooral deze site goed in de gaten voor updates over deze komende audities in september!