Nieuws 2019-2020

Proeflessen 9 en 16 september

Het nieuwe collegejaar 2019/2020 gaat binnenkort weer van start. Daarom vinden op 9 en 16 september er ook weer proeflessen plaats!

 

 

 

Heb jij al affiniteit met theater of wil je graag ervaren hoe het is om op het podium te staan? Wil jij theater combineren met jouw studentenleven? Dan is onze studententheatervereniging iets voor jou! Kom dan vooral tijdens een proefles kijken of onze vereniging bij jou past! Deze proeflessen vinden plaats  in de Rode Laars, E2.64 Erasmusgebouw, van 20:15 tot 21:45!

 

 

 

Lijkt dit jou wat? Volg dan het facebookevenement en zet jezelf op geïnteresseerd!  

Op Hoop van Zegen speelt: De Verbouwing

24 april 2019

 

‘Een stuk over de edele hoop dat het opnieuw plamuren van je huis een frisse wind in jouw relatie zou betekenen’

 

Op Hoop van Zegen speelt ‘De Verbouwing’, naar het gelijknamige stuk van theatergroep Carver. Een stuk waarin de spelers genoodzaakt worden eerlijk naar zichzelf en de ander te kijken. Maak kennis met Ylka, Thomas en vier goudeerlijke bouwvakkers die je meenemen in een tragikomedie over het huwelijk, communicatie en de eeuwige durende frustratie over een verkeerd geplaatst deurtje.

 

Credits/Regie: Marleen Brons | Acteurs: Sanne de Bock, Ron Kuijten, Mats Paulissen, Mariska Peusen, Liz Kremers & Joeri Meijer | Productie: Op Hoop van Zegen | Mede mogelijk gemaakt door: Cultuur op de Campus

 

Voorstellingstijden:
Vrijdagavond 20.00 uur (première)
Zaterdagmiddag 15.00 uur (matinee)
Zaterdagavond 20.00 uur (GEANNULEERD)

 

Ticketprijzen:

€5,00 voor leden van Op Hoop van Zegen

€7,50 voor studenten

€12,50 voor regulieren

 

De kaartverkoop is op 1 mei om 12:00 van start gaan. 

 

Wij hopen jullie te zien tijdens één van onze voorstellingen!

Op Hoop van Zegen speelt: Paradijsvogels

13 maart 2019

 

In Paradijsvogels leeft een groep jongeren samen op een plek waar alles fijner, beter en mooier is. De zon schijnt altijd, ze zijn elke dag jarig en de tijd bestaat niet. Als hun fragiele bestaan wordt verstoord door de komst van een nieuweling, barst langzaam de utopie van het perfecte leven en komt de realiteit angstvallig dichtbij..

 

Op 11, 12 en 13 april speelt Op Hoop van Zegen Paradijsvogels in Theaterzaal C. Een stuk over niet toe willen geven aan je problemen, angsten en tekortkomingen in het leven.

 

Op donderdag 11 april organiseren wij in samenwerking met Cultuur op de Campus na afloop van de voorstelling een nagesprek met een studentenpsycholoog, theaterwetenschapper en de regisseuse van de voorstelling, waarin we door middel van een interactief gesprek met het publiek het verder over deze thema's gaan hebben. 

 

De ticketprijzen voor de voorstelling:

 

€5,00,- voor leden van Op Hoop van Zegen

€7,50,- voor studenten

€12,50,- voor regulieren

 

De kaartverkoop voor de voorstelling zal op 13 maart om 12.00 van start gaan!

 

We hopen jullie te zien tijdens één van onze voorstellingen!

Op Hoop van Zegen bestaat vijf jaar!

5 maart 2019

 

Zoals u weet, bestaat Op Hoop van Zegen dit jaar vijf jaar: het allereerste lustrum van de verenging!

 

Om dit te vieren hebben we voor de leden in december 2018 een lustrumweek georganiseerd met diverse activiteiten: van een masterclass in het poppenspel tot een pubquiz. Alles in het door de leden gekozen thema: Disney. Het feest werd afgesloten twee maanden later in februari met een sprookjesachtig gala, waarbij we samen het vijfjarig bestaan uitgebreid hebben gevierd!
Daarnaast is de vereniging in deze vijf jaren ontzettend gegroeid; niet alleen in theaterervaring en plezier, maar ook in het aantal leden! In januari is het ledenaantal de honderd gepasseerd. Vanuit Op Hoop van Zegen zijn wij ontzettend trots en blij dat er zoveel studenten hier in Nijmegen bij ons theater spelen. Daarom willen wij iedereen bedanken voor alle support en enthousiasme. Op naar de volgende vijf, tien, twintig jaar! 

 

Vrienden van Op Hoop van Zegen

5 maart 2019


Wordt u onze Vriend?

 

Door Vriend te worden van Op Hoop van Zegen, kunt u een steentje bijdragen aan de leukste studententheatervereniging van Nijmegen. 

 

Met uw steun kunnen wij de Nijmeegse studenten laten genieten van theatercursussen en kunnen zij zich creatief ontplooien. Zo kunnen wij bijvoorbeeld meer workshops aanbieden en daarvoor interessante docenten uit de theaterwereld vragen. Ook zouden wij nog meer kunnen investeren in onze producties door bijvoorbeeld op bijzondere locaties te spelen of te investeren in decorstukken. 

 

U kunt vriend worden door middel van het onderstaande inschrijfformulier. Daarbij heeft u de keuze uit de volgende categorieën: 

 

Vriend van Op Hoop van Zegen voor 15,00 per jaar:

  •  U ontvangt de Vriendenbrief: hierbij krijgt u vier maal per jaar een e-mail met updates over de vereniging, waarbij wij u altijd op de hoogte zullen houden van de producties die bij Op Hoop van Zegen gespeeld zullen worden.

Goede Vriend van op Hoop van Zegen voor €25,00 per jaar:

  • U ontvangt de Vriendenbrief.
  • U kunt stoelen reserveren voorafgaande van één van onze voorstellingen: U heeft de mogelijkheid om van te voren stoelen te reserveren bij één van onze voorstellingen.
  • U kunt tickets aanschaffen voor een gereduceerd tarief: net als leden van Op Hoop van Zegen betaalt u €8,50 per ticket voor één van onze voorstellingen.

Allerbeste Vriend van Op Hoop van Zegen voor €50,00 per jaar:

  • U ontvangt de Vriendenbrief.
  • U kunt stoelen reserveren voorafgaande aan één van onze voorstellingen.
  • U kunt tickets aanschaffen voor een gereduceerd tarief.
  • U krijgt twee gratis tickets voor één van onze voorstellingen. 

 

Heeft u interesse gekregen om Vriend te worden van Op Hoop van Zegen? U kunt dan het volgende formulier invullen:

https://goo.gl/forms/4YL4bBgmiFX5HKKt2

 

Hartelijk dank voor uw steun!

Samen eten, samen spelen!

9 januari 2019

 

Wil jij kennis maken met onze vereniging en daarnaast ook lekker eten?

 

Zo ja, dan is deze avond echt iets voor jou! We gaan eerst met elkaar gezellig wraps eten in de Studentenkerk (Erasmuslaan 9a) en daarna zullen wij theateroefeningen gaan doen waarbij wij allemaal heerlijk gaan improviseren. Kortom: het wordt hartstikke gezellig!

 

Starttijd is 17:30. De avond duurt tot ongeveer 21:30. De kosten voor de avond zijn 3,00. Schrijf je in via het onderstaande formulier:

 

https://google.gl/forms/9dKjoTU3oOG3L5f33

 

Inschrijven kan tot en met 21 januari 2019!