Vrienden van Op Hoop van Zegen

Studententheatervereniging Op Hoop van Zegen biedt sinds drie jaar toneellessen aan voor studenten op de hogeschool of universiteit. Ons doel hierbij is om studenten gericht lessen te geven, zodat ze kunnen groeien in hun toneelspel en ook een leuke performance kunnen neerzetten.

 

Het studentenleven is al enorm duur, daarom vragen wij van onze leden zo min mogelijk contributie. Daardoor zijn wij bij veel projecten ook afhankelijk van anderen. Van hun geld kunnen wij decors maken, kostuums kopen en grotere locaties afhuren. Op die manier proberen wij het geld dat wij ontvangen weer terug te investeren in de toneelervaring van studenten.

 

U kunt hierbij helpen. Door een contributie kunt u eraan bijdragen dat wij als toneelvereniging kunnen groeien en ontwikkelen. Daarvoor hebben wij Vrienden van Op Hoop van Zegen opgericht. Dit is een platform waar u een vrijwillige donatie kan storten. Het maakt niet uit hoeveel u wil doneren, ook de kleinste bedragen zijn voor ons een belangrijke bijdragen.

U kunt uw donatie overmaken naar onze bankrekening: NL39 RABO 0191 8404 24. Zet bij uw transactie ook dat het gaat om een donatie aan Vrienden van Op Hoop van Zegen.

 

Als u vriend of vriendin bent, dan geven wij u updates over optredens van Op Hoop van Zegen. Daarnaast zal u ook op onze ‘vriendenlijst’ gezet worden. Dit is een lijst die geplaatst wordt op onze website, waar dan onder andere uw naam op komt te staan (met uw toestemming). Zo weet iedereen die onze site bezoekt wie onze vrienden zijn!

 

Wij kijken ernaar uit om bevriend te worden!