Lid worden

Dus jij denkt erover om lid te worden van Op Hoop van Zegen? Wat leuk! In dat geval ben je op deze pagina aan het juiste adres. Lid worden is heel makkelijk en we zullen je hier precies uitleggen hoe het moet.

 

Proeflessen

Wanneer je erover denkt om lid te worden van Op Hoop van Zegen is het handig om eerst een proefles te volgen. Je kunt als nieuw lid instromen bij de basis- en halfgevorderdengroep en van beide cursussen kun je dan een proefles volgen. Hierbij kun je kennis maken met je toekomstige docent en de andere studenten ontmoeten die erover denken om deel te nemen aan de cursus die jij wilt gaan volgen. Wanneer je niet weet of je je liever inschrijft bij de basis- of halfgevorderdengroep kun je uiteraard ook aan beide proeflessen deelnemen. De proeflessen vinden jaarlijks plaats aan het begin van het studiejaar (rond september) en halverwege het studiejaar (rond januari).

 

Inschrijven cursussen

In september staan de inschrijvingen open voor de basis- en de halfgevorderdencursus voor nieuwe leden. Huidige leden kunnen zich daarnaast dan ook inschrijven voor de gevorderdencursus en het theaterlab. 

In december opent ook de inschrijving voor de halfjaarlijks cursus. Dit betekent dat je als nieuw lid gewoon in januari kan instromen bij Op Hoop van Zegen. 

 

Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen krijg je van ons een bevestigingsmail en meer informatie over het betalen van de contributie. Wanneer wij de contributie hebben ontvangen ben je officieel lid en welkom bij onze cursussen. Inschrijven is mogelijk voor een half jaar of voor een heel jaar.  De prijs van de contributie vind je hier

 

Inschrijven voor het tweede halfjaar van het cursusjaar 2019-2020 is op dit moment niet meer mogelijk. In september 2020 zullen de inschrijvingen voor het nieuwe cursusjaar weer geopend worden! 

 

Wanneer je je hebt ingeschreven als lid, blijft dit zo totdat je bij het bestuur aangeeft dat je geen lid meer wil zijn door het sturen van een mail. Schrijf je je niet op tijd uit, dan ben je genoodzaakt om minimaal de contributie voor inactief lidmaatschap te betalen voor het nieuwe jaar.

 

Inactief lid

Wil je wel lid zijn van onze vereniging, maar geen deel nemen de cursussen? Schrijf je dan in als inactief lid. Je betaalt minder, maar bent wel welkom bij alle andere activiteiten van Op Hoop van Zegen. Wanneer jij graag inactief lid wil worden, kun jij een e-mail sturen naar het bestuur om dit aan te geven. De prijs van de contributie voor een inactief lid vind je hier

 

Productie

Voor deelname aan de productie vragen wij een extra bijdrage van onze leden. Wanneer je door de audities heen bent gekomen, dien je  deze bijdrage te doen om de inschrijving compleet te maken. De prijs van de ledenbijdrage vind je hier

De audities voor de tweede productie beginnen weer in september 2019!