Lid worden

Dus jij denkt erover om lid te worden van Op Hoop van Zegen? Wat leuk! In dat geval ben je op deze pagina aan het juiste adres. Lid worden is heel makkelijk en we zullen je hier precies uitleggen hoe het moet.

 

Proeflessen

Wanneer je erover denkt om lid te worden van Op Hoop van Zegen is het handig (en super gezellig!) om eerst een proefles te volgen. Hierbij kan je kennis maken met je toekomstige docent en de andere studenten ontmoeten die erover denken om lid te worden.

 

Samenspeelavond

Onze proefles voor het aankomend semester is helaas nét geweest. Wel kun je nog aansluiten bij onze samenspeel avond op 18 januari om een beeld te krijgen van de vereniging. Het aanmeldformulier daarvoor vind je hier!

Inschrijven cursussen

De inschrijvingen voor het tweede halfjaar zijn momenteel geopend! Ga dus snel naar het inschrijf formulier via deze link. De inschrijvingen zullen open blijven tot en met maandag 18 januari. Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen krijg je van ons een bevestigingsmail en meer informatie over het betalen van de contributie. Wanneer wij de contributie hebben ontvangen ben je officieel lid en welkom bij onze cursussen. Inschrijven voor het komend semester is voor een half jaar, met in het nieuwe studiejaar de mogelijkheid om je voor een heel of half cursusjaar in te schrijven.  De prijs van de contributie vind je hier.

Wanneer je je hebt ingeschreven als lid, blijft dit zo totdat je bij het bestuur aangeeft dat je geen lid meer wil zijn door het sturen van een mail. Schrijf je je niet op tijd uit, dan ben je genoodzaakt om minimaal de contributie voor inactief lidmaatschap te betalen voor het nieuwe jaar.

 

Inactief lid

Wil je wel lid zijn van onze vereniging, maar geen deel nemen de cursussen? Schrijf je dan in als inactief lid. Je betaalt minder, maar bent wel welkom bij alle andere activiteiten van Op Hoop van Zegen. Wanneer jij graag inactief lid wil worden, kun jij een e-mail sturen naar het bestuur om dit aan te geven. De prijs van de contributie voor een inactief lid vind je hier

 

Productie

Voor deelname aan de productie vragen wij een extra bijdrage van onze leden. Wanneer je gekozen bent door de regisseur aan de hand van de open repetities, dien je  deze bijdrage te doen om de inschrijving compleet te maken. De prijs van de ledenbijdrage vind je hier