Commissies

Om het bestuur te helpen met het regelen van zaken voor de vereniging hebben wij zeven commissies: de activiteitencommissie, de productiecommissie, de PR-commissie, de weekendcommissie, de galacommissie, de lustrumcommissie en de schrijfcommissie. Aan het hoofd van iedere commissie staat een commissiehoofd met daarachter een van de bestuursleden die de commissie helpt om hun taken uit te voeren. Hieronder lees je wat iedere commissie doet.

 

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van één van de commissies? Stuur dan een mailtje naar studententheaterohvz@gmail.com.

 


Productiecommissie

Om ieder jaar een spetterende productie neer te kunnen zetten hebben wij de productiecommissie. Zij kiezen aan het begin van het jaar een stuk uit en zoeken een regisseur. Als het stuk er eenmaal is en de repetities zijn begonnen zorgen ze o.a. voor locatie, decor en techniek. Zo zijn ze onmisbaar voor het uitvoeren van zo'n groot project als een productie.  

 

E-mail: productieohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Komend jaar zal Arno Kok de eindverantwoordelijkheid nemen voor deze commissie 

Leden: We gaan dit jaar weer op zoek naar mensen om deze commissie te versterken! Om lid te worden, mail naar: studententheaterohvz@gmail.com.


Activiteitencommissie

Iedere maand organiseert de activiteitencommissie voor Op Hoop van Zegen een gezelligheidsactiviteit. We hebben een mooie afwisseling tussen theatergerelateerde activiteiten en gezelligheidsactiviteiten. Bij gezelligheidsactiviteiten kun je denken aan bijvoorbeeld een pubquiz, schaatsen of een escape room. Een voorstelling bezoeken, een moorddiner of iets anders waar veel theater bij komt kijken, zijn de theatergerelateerde activiteiten. De activiteitencommissie bedenkt iedere maand weer een nieuwe activiteit en zorgt dat alles vlotjes verloopt. Kijk in de agenda voor de volgende activiteit!

 

E-mail: activiteitenohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Sabine Wirix zal dit collegejaar in de coulissen staan van deze commissie

Leden: Wil jij ons helpen met deze activiteiten organiseren? Mail naar: studententheaterohvz@gmail.com

 


Promotiecommissie

Als vereniging is promotie voor ons erg belangrijk. De promotiecommissie houdt zich daarom bezig met allerlei soorten promotiemateriaal. Zo gaat de commissie onder andere bezig met het ontwerpen van fysiek promotiemateriaal en merchandise, zoals flyers, stickers, en OHvZ-truien. Ook de promotie van activiteiten en producties op social media ligt bij de promotiecommissie. Ten slotte maken leden van de promotiecommissie ook foto's op die activiteiten en producties, zodat de leden hun leuke ervaringen kunnen terugzien.

Zo zorgt de promotiecommissie ervoor dat Op Hoop van Zegen steeds bekender wordt onder de Nijmeegse studenten, en dat ook de leden zelf altijd weten wat er in de vereniging speelt. 

 

E-mail: prohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Thomas Luijkman zal eindverantwoordelijke zijn van deze commissie dit jaar.

Leden: Ontwerp je graag mooie designs en layouts? Schrijf je graag enthousiasmerende tekstjes? Of maak je graag foto's? Zo enthousiast over de vereniging dat je er vol liefde promotie voor wil maken?  Versterk dan deze commissie! Stuur een mail naar: studententheaterohvz@gmail.com

 


Weekendcommissie

Het ledenweekend is een van de gezelligste weekenden van het jaar. Het wordt één keer in het jaar georganiseerd en moet je dan ook zeker niet missen. Omdat dit zo'n grote taak is, is het fijn als er een commissie is die mee kan denken over thema's, locaties etc. 

 

Bestuursleden: Denitcha Misiedjan zal deze commissie met veel passie gaan begeleiden dit jaar.

Leden: Heb jij ideeën over hoe we het weekend dit jaar écht speciaal kunnen maken?  Mail dan studententheaterohvz@gmail.com voor een plek in deze commissie.


Galacommissie

Het Op Hoop van Zegen gala is een fantastische avond voor iedereen. Het is de taak van de galacommissie om dat statement ook dit jaar waar te maken. 

 

Bestuursleden: Denitcha Misiedjan zal de eindverantwoordelijke zijn van deze commissie.

Leden: Wil je wel een commissie doen, maar heb je niet zoveel tijd?  Of hou je gewoon heel erg van feestjes/gala's? Dan is deze commissie iets voor jou! Stuur een mailtje naar studententheaterohvz@gmail.com om je interesse kenbaar te maken.


Schrijfcommissie

De schrijfcommissie is dé commissie voor leden die van creatief schrijven houden. Deze commissie organiseert geen activiteiten, maar schrijft scripts in opdracht van andere commissies. Denk hierbij aan scripts voor een murder mystery of grappige scenario’s voor een improvisatieshow. 

 

Bestuursleden: Thomas Luijkman zal de begeleider zijn van deze commissie.

Leden: Hou jij van verhalen bedenken, gezellige brainstormsessies, en je ideeën op papier zetten? Wil je wel in een commissie, maar zijn organisatorische aspecten niet zo jouw ding of heb je niet zo veel tijd? Wordt dan lid van de schrijfcommissie door een mailtje te sturen naar studententheaterohvz@gmail.com.


Lustrum commissie

Volgend jaar bestaat Op Hoop van Zegen alweer 10 jaar! 

Daar hoort uiteraard een groots feest bij. Hiervoor hebben wij een enthousiaste commissie nodig die een duizendtal ideeën heeft over hoe we deze verenigingsmijlpaal kunnen vieren.

 

Bestuursleden: Sabine Wirix staat te popelen om de opzet te maken voor een prachtig lustrumjaar.

Leden: Kan jij ook niet wachten tot onze geliefde vereniging eindelijk een tiener wordt? Heb jij ideeën die nog groter en uitbundiger zijn dan een gala. Sluit je dan aan bij de lustrumcommissie door een mailtje te sturen naar studententheaterohvz@gmail.com.