Commissies

Om het bestuur te helpen met het regelen van zaken voor de vereniging hebben wij zes commissies: de activiteitencommissie, de productiecommissie, de PR-commissie, de weekendcommissie, de galacommissie en de schrijfcommissie. Aan het hoofd van iedere commissie staat een van de bestuursleden die de commissie helpt om hun taken uit te voeren. Hieronder lees je wat iedere commissie doet.

 

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van één van de commissies? Stuur dan een mailtje naar studententheaterohvz@gmail.com.

 


Productiecommissie

Om ieder jaar een spetterende productie neer te kunnen zetten hebben wij de productiecommissie. Zij kiezen aan het begin van het jaar een stuk uit en zoeken een regisseur. Wanneer de repetities eenmaal zijn begonnen zorgen ze o.a. voor locatie, decor en techniek. Zo zijn ze onmisbaar voor het uitvoeren van een groot project als de productie.  

 

E-mail: productieohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Komend jaar zal Sanne Post de leiding nemen over deze commissie 

Leden: We gaan dit jaar weer op zoek naar mensen om deze commissie te versterken! Om lid te worden, mail naar: studententheaterohvz@gmail.com.


Activiteitencommissie

Iedere maand organiseert de activiteitencommissie voor Op Hoop van Zegen een gezelligheidsactiviteit. We hebben een mooie afwisseling tussen theatergerelateerde activiteiten en gezelligheidsactiviteiten. Bij gezelligheidsactiviteiten kun je denken aan bijvoorbeeld een pubquiz, schaatsen of een escape room. Een voorstelling bezoeken, een moorddiner of iets anders waar veel theater bij komt kijken, zijn de theatergerelateerde activiteiten. De activiteitencommissie bedenkt iedere maand weer een nieuwe activiteit en zorgt dat alles vlotjes verloopt. Kijk in de agenda voor de volgende activiteit!

 

E-mail: activiteitenohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Peter van Gemert zal dit collegejaar aan het roer staan van deze commissie

Leden: Wil jij ons helpen met deze activiteiten organiseren? Mail naar: studententheaterohvz@gmail.com

 


PR-commissie

Als vereniging is promotie voor ons erg belangrijk. De PR-commissie houdt zich daarom bezig met allerlei soorten promotiemateriaal. Zo gaat de commissie onder andere bezig met het ontwerpen van fysiek promotiemateriaal en merchandise, zoals flyers, stickers, en OHvZ-truien. Ook de promotie van activiteiten en producties op social media ligt bij de PR-commissie. Ten slotte maken leden van de PR-commissie ook foto's op die activiteiten en producties, zodat de leden hun leuke ervaringen kunnen terugzien.

Zo zorgt de PR-commissie ervoor dat Op Hoop van Zegen steeds bekender wordt onder de Nijmeegse studenten, en dat ook de leden zelf altijd weten wat er in de vereniging speelt. 

 

E-mail: prohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Davy de Kok zal aanvoerder zijn van deze commissie dit jaar.

Leden: Ontwerp je graag mooie designs en layouts? Schrijf je graag enthousiasmerende tekstjes? Of maak je graag foto's? Zo enthousiast over de vereniging dat je er vol liefde promotie voor wil maken?  Versterk dan deze commissie! Stuur een mail naar: studententheaterohvz@gmail.com

 


Weekendcommissie

Het ledenweekend is een van de gezelligste weekenden van het jaar. Het wordt één keer in het jaar georganiseerd en moet je zeker niet missen. Omdat dit zo'n grote taak is, is het fijn als er een commissie is die mee kan denken over thema's, locaties etc. 

 

Bestuursleden: Melle Valk zal deze commissie met veel passie gaan leiden dit jaar.

Leden: Heb jij ideeën over hoe we het weekend dit jaar écht speciaal kunnen maken?  Mail dan studententeaterohvz@gmail.com voor een plek in deze commissie.


Galacommissie

Het Op Hoop van Zegen gala is een fantastische avond voor iedereen. Het is de taak van de galacommissie om dat statement ook dit jaar waar te maken. 

 

Bestuursleden: Melle Valk zal de voorzitter zijn van deze commissie

Leden: Wil je wel een commissie doen, maar heb je niet zoveel tijd?  Of hou je gewoon heel erg van feestjes/gala's? Dan is deze commissie iets voor jou! Stuur een mailtje naar studententeaterohvz@gmail.com om je intresse kenbaar te maken


Schrijfcommissie

De schrijfcommissie is dé commissie voor leden die van creatief schrijven houden. Deze commissie organiseert geen activiteiten, maar schrijft scripts in opdracht van andere commissies. Denk hierbij aan scripts voor een murder mystery of grappige scenario’s voor een improvisatieshow. 

 

Bestuursleden: Davy Kok zal de voorzitter zijn van deze commissie

Leden: Hou jij van verhalen bedenken, gezellige brainstormsessies, en je ideeën op papier zetten? Wil je wel in een commissie, maar zijn organisatorische aspecten niet zo jouw ding of heb je niet zo veel tijd? Wordt dan lid van de schrijfcommissie door een mailtje te sturen naar studententeaterohvz@gmail.com.