Commissies

Om het bestuur te helpen met het regelen van zaken voor de vereniging hebben wij drie commissies: de activiteitencommissie, de PR-commissie en de productiecommissie. Aan het hoofd van iedere commissie staat 1 van de bestuursleden die de commissie helpt om hun taken uit te voeren. Hieronder lees je wat er allemaal bij het takenpakket van iedere commissie hoort.

 

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van één van de commissies? Stuur dan een mailtje naar studententheaterohvz@gmail.com.

Productiecommissie

Om ieder jaar een spetterende productie neer te kunnen zetten hebben wij de productiecommissie. Zij kiezen aan het begin van het jaar een stuk uit en zoeken een regisseur. Wanneer de repetities eenmaal zijn begonnen zorgen ze o.a. voor locatie, decor en techniek. Zo zijn ze onmisbaar voor het uitvoeren van een groot project als de productie.  Helemaal dit jaar, want dit jaar doen we er twee!

 

E-mail: productieohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Leanne Duiven

Leden: 

Stijn van Baal

Rebecca van Wijk

Lustrumcommissie

De lustrumcommissie gaat zich bezig houden met het organiseren van het lustrum. Aangezien dit het eerste lustrum van de vereniging is, is deze commissie nieuw en zal deze commissie voor nu alleen voor dit jaar zijn. De lustrumcommissie focust zich op de eerste lustrumweek van Op Hoop van Zegen en op het grote lustrumfeest. Zij zullen de activiteiten die in de lustrumweek plaatsvinden opzetten en organiseren: Van locaties zoeken tot aan het bedenken van het moorddiner. 

 

E-mail: lustrumohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Denise van Dam

Leden:

Kim Gijsbers

Tessa Jansen

Iris Karpenko

Activiteitencommissie

Iedere maand organiseert de activiteitencommissie voor Op Hoop van Zegen een gezelligheidsactiviteit. We hebben een mooie afwisseling tussen theatergerelateerde activiteiten en gezelligheidsactiviteiten. Bij gezelligheidsactiviteiten kun je denken aan een pubquiz, schaatsen of een gewone borrel. Een voorstelling bezoeken, een moorddiner of iets anders waar veel theater bij komt kijken, zijn de theatergerelateerde activiteiten. De activiteitencommissie bedenkt iedere maand weer een nieuwe activiteit en zorgt dat alles vlotjes verloopt. Kijk in de agenda voor de volgende activiteit!

 

E-mail: activiteitenohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Corjanne Pellikaan

Leden: 

Denise van Dam 

Leander Nikkels

Aafke Tankink

PR-commissie

Als beginnende vereniging is promotie voor ons erg belangrijk. Dit is de taak van de PR-commissie. Flyers ontwerpen, de merchandise verzorgen en twee keer per jaar actief zorgen voor ledenwerving behoren tot hun bezigheden. Zo zorgt de PR-commissie ervoor dat Op Hoop van Zegen steeds bekender wordt onder de Nijmeegse studenten.

 

E-mail: prohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Denise van Dam

Leden:

Caesar Hovenkamp

Barend Mijzen

Myrthe van Wijk

Rebecca van Wijk


Sponsorcommissie

Een vereniging draaiende te houden is natuurlijk niet mogelijk zonder wat vermogen. Omdat we de contributie zo laag mogelijk willen houden, zoeken we daarom externe sponsors. De penningmeester wordt hierbij ondersteund door de sponsorcommissie. Ze mailen fondsen en denken na over eventuele particuliere sponsoren, zodat ze het grote geld voor ons binnen kunnen slepen.

 

Bestuurslid: Corjanne Pellikaan

Leden:

Fleur Mom

Aafke Tankink


Weekendcommissie

Nadat vorig jaar, voor het eerst, een Op hoop van Zegen-weekend werd georganiseerd, is er meteen een weekendcommissie opgesteld. Het weekend was zo'n succes dat wij dit er graag in willen houden, zodat wij ook een aantal dagen met alle leden helemaal uit ons bol kunnen gaan. Het weekend wordt één keer in het jaar georganiseerd en moet je zeker niet missen. Omdat dit zo'n grote taak is, is het fijn als er een commissie is die mee kan denken over thema's, locaties etc. 

 

Bestuurslid: Corjanne Pellikaan

Tessa Jansen

Iris Karpenko

Fleur Mom

Leander Nikkels