Commissies

Om het bestuur te helpen met het regelen van zaken voor de vereniging hebben wij vijf commissies: de activiteitencommissie, de PR-commissie, de weekendcommissie, de galacommissie en de productiecommissie. Aan het hoofd van iedere commissie staat 1 van de bestuursleden die de commissie helpt om hun taken uit te voeren. Hieronder lees je wat er allemaal bij het takenpakket van iedere commissie hoort.

 

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van één van de commissies? Stuur dan een mailtje naar studententheaterohvz@gmail.com.

 


Productiecommissie

Om ieder jaar een spetterende productie neer te kunnen zetten hebben wij de productiecommissie. Zij kiezen aan het begin van het jaar een stuk uit en zoeken een regisseur. Wanneer de repetities eenmaal zijn begonnen zorgen ze o.a. voor locatie, decor en techniek. Zo zijn ze onmisbaar voor het uitvoeren van een groot project als de productie.  

 

E-mail: productieohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Komend jaar zal Pim van Reeuwijk de leiding nemen over deze commissie 

Leden: We gaan komend jaar weer op zoek naar mensen om deze commissie te versterken! Heb je intresse? Mail bestuur via: studententheaterohvz@gmail.com 

 


Activiteitencommissie

Iedere maand organiseert de activiteitencommissie voor Op Hoop van Zegen een gezelligheidsactiviteit. We hebben een mooie afwisseling tussen theatergerelateerde activiteiten en gezelligheidsactiviteiten. Bij gezelligheidsactiviteiten kun je denken aan een pubquiz, schaatsen of een gewone borrel. Een voorstelling bezoeken, een moorddiner of iets anders waar veel theater bij komt kijken, zijn de theatergerelateerde activiteiten. De activiteitencommissie bedenkt iedere maand weer een nieuwe activiteit en zorgt dat alles vlotjes verloopt. Kijk in de agenda voor de volgende activiteit!

 

E-mail: activiteitenohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Bastiaan Briër zal dit collegejaar aan het roer staan van deze commissie

Leden: Wil jij ons helpen met deze activiteiten organiseren? Mail naar: studententheaterohvz@gmail.com

 


PR-commissie

Als vereniging is promotie voor ons erg belangrijk. Dit is de taak van de PR-commissie. Flyers ontwerpen, de merchandise verzorgen en twee keer per jaar actief zorgen voor ledenwerving behoren tot hun bezigheden. Ook is deze commissie in charge van het verzorgen van de website en al onze social media! Zo zorgt de PR-commissie ervoor dat Op Hoop van Zegen steeds bekender wordt onder de Nijmeegse studenten. 

 

E-mail: prohvz@gmail.com

 

Bestuurslid: Ismay Geleijnse zal aanvoerder zijn van deze commissie dit jaar

Leden: Heb jij je altijd al willen verdiepen in hoe je een social media kanaal populair kan maken?  Of ben je gewoon heel creatief?  Zo enthousiast over de vereniging dat je er vol liefde promotie voor wil maken?  Versterk dan deze commissie! Stuur een mail naar: studententheaterohvz@gmail.com

 


Weekendcommissie

Nadat corona afgelopen jaar het weekend onmogelijk heeft gemaakt, gaan we dit jaar gewoon voor de herkansing zodat wij dit jaar wél een aantal dagen met alle leden helemaal uit ons bol kunnen gaan! Het weekend wordt één keer in het jaar georganiseerd en moet je zeker niet missen. Omdat dit zo'n grote taak is, is het fijn als er een commissie is die mee kan denken over thema's, locaties etc. 

 

Bestuursleden: Caesar Hovenkamp zal deze commissie met veel passie gaan leiden dit jaar

Leden: Heb jij ideeën over hoe we het weekend dit jaar écht speciaal kunnen maken?  Mail dan studententeaterohvz@gmail.com voor een plek in deze commissie

 


Gala commissie

Het Op Hoop van Zegen gala is een top avond voor iedereen. Het is de taak van de gala commissie om dat statement ook dit jaar waar te maken. 

 

Bestuursleden: Caesar Hovenkamp zal de voorzitter zijn van deze commissie

Leden: Wil je wel een commissie doen, maar heb je niet zoveel tijd?  Of hou je gewoon heel erg van feestjes/gala's? Dan is deze commissie iets voor jou! Stuur een mailtje naar studententeaterohvz@gmail.com om je intresse kenbaar te maken