Het bestuur

Momenteel staat Op Hoop van Zegen onder leiding van haar vijfde bestuur. Benieuwd wie dat zijn? Je ziet ze hieronder.

Voorzitter: 

Leanne Duiven
Penningmeester: Corjanne Pellikaan
Secretaris/Commissaris Extern: Denise van Dam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van links naar rechts: Denise van Dam, Leanne Duiven, Corjanne Pellikaan

Het vijfde bestuur - Wie zijn wij?


Leanne Duiven - Voorzitter

 

Hoihooi lieve leden,

Het is mij een waar genoegen om aankomend jaar de voorzitter van Op Hoop van Zegen 2018/2019 te zijn. Mijn naam is Leanne Duiven, kom oorspronkelijk uit Zoetermeer en zit sinds mijn 18e bij Op Hoop van Zegen. Aankomend jaar zal ik jullie oren en ogen zijn voor de vereniging en kunnen jullie bij mij altijd terecht voor alle vragen omtrent de vereniging. Daarnaast zal ik mij voor het derde jaar op rij ontfermen over de prachtige producties van Op Hoop van Zegen. Mijn lievelingseten? Oh, dan denk ik toch wel alle soorten ei, gebakken, gekookt, geroerd, gimme gimme. Wat ik later wil worden? Prinses van een heel belangrijk koninkrijk, sowieso. Ergste eigenschap? Ik heb op de één of andere manier altijd gelijk. Lieve leden, we gaan er een prachtig jaar van maken!

 

 

Corjanne Pellikaan - Penningmeester

 

Ik ben Corjanne en ik kan met trots zeggen dat ik de penningmeester ben van het vijfde bestuur van OHvZ. Ik mag in een bijzonder jaar van OHvZ in het bestuur zitten, want dit jaar bestaan we vijf jaar. Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben 22 jaar oud en ik studeer Politicologie aan de Radboud Universiteit. Ik zit nu in het derde jaar en ik ben van plan dit jaar mijn bachelor te halen. Ik zit sinds september vorig jaar bij Op Hoop van Zegen. Ik ben begonnen bij de Beginners en ik volg dit jaar de cursus voor de Halfgevorderden. Ik houd van theater en theater maken. Het is voor mij een manier om te ontspannen en ook om mijn energie kwijt te raken. Ik word gewoon erg blij van de vereniging en van de mensen die ik daar ontmoet. Ik had vorig jaar niet kunnen denken dat ik nu ook in het bestuur zou zitten, maar ik geniet voor de volle honderd procent ervan en ik ben blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan.

 

Denise van Dam - Secretaris en Commissaris Extern

Hoi daar! Mijn naam is Denise en ik ben 23 jaartjes jong. Ik studeer Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de HAN en aankomend semester ga ik starten met afstuderen.. Spannend! Ik heb een liefde voor mensen en ik zet mij dan ook graag voor iedereen in. Dat in combinatie met de liefde die ik voor deze vereniging en theater heb, maakt dat ik heel erg naar dit jaar in het bestuur uitkijk! Verder: er is geen leven zonder muziek, zingen, een piano, een gitaar of een ukelele. Dus wanneer je de muziek uitzet, durf ik je niet te zeggen hoe ik op je reageer. Ook houd ik heel erg van evenementen organiseren (liefde), reizen en spelletjes. Bij die laatste durf ik je te garanderen dat ik je in een spelletje dammen versla, maar tegelijkertijd ben ik ook niet zo gelukkig wanneer ik verlies. Dus, lieve leden, we blijven altijd positief en we maken er een mooi jaar van zonder tegenslagen! :)