Het bestuur

Momenteel staat Op Hoop van Zegen onder leiding van haar zevende bestuur bestaande uit:

 

Voorzitter:                      Pim van Reeuwijk (rechts)

Secretaris:                      Ismay Geleijnse  (links midden)

Penningmeester:         Caesar Hovenkamp (zittend)

Commissaris Extern:  Bastiaan Briër (links)


Het VIIe bestuur - Een woord

Toen ik een jaartje terug bij een proefles van die ene theatervereniging waar ik nog niets vanaf wist kwam had ik geen idee wat ik kon verwachten. Ik dacht: ‘Oh leuk om een keer te proberen’, een leuke nieuwe hobby. Wat ik niet zag aankomen is dat het in dat ene jaar deze vereniging een belangrijk onderdeel van mijn leven is geworden, het is een deel waar ik echt trots op kan zijn, trots op wat ik leer, en trots op de mensen om mij heen.  

 

Dit is een sentiment dat ik deel met de rest van bestuur VII en is tegelijkertijd motivatie voor ons allemaal om deze vereniging alles te geven. 

 

Niemand had ooit kunnen denken dat Op Hoop van Zegen het jaar in zou gaan in tijden van een pandemie. Het coronavirus heeft zijn sporen nagelaten en zal ook komend jaar een risico blijven vormen, een risico waarmee wij allemaal te maken krijgen. Het was dan ook vanaf het begin af aan duidelijk dat het lastig zou gaan worden de zaken zo normaal mogelijk door te laten gaan, maar het is een uitdaging die wij graag aangaan.

 

 

Pim van Reeuwijk, voorzitter bestuur VII