Het bestuur

Momenteel staat Op Hoop van Zegen onder leiding van haar zesde bestuur. Benieuwd wie dat zijn? Je ziet ze hieronder.

Voorzitter: 

 

Myrthe van Wijk

Secretaris:

 

Penningmeester:

Mirre van den Hout

 

Rebecca van Wijk

Commissaris Extern: 

 

PR-Functionaris:

 

Marthe Kruijt

 

Mariska Peusen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van links naar rechts: Marthe Kruijt, Mirre van den Hout, Myrthe van Wijk, Rebecca van Wijk, Mariska Peusen

Het VIe bestuur - Wie zijn wij?


Na de laatste opvoering van De Geheime Kersentuin (2018) mocht ik, ‘het zusje van …’, mee de stad in, om deze prachtige productie af te sluiten. Ik proefde de ontspannen sfeer die er hing en werd meerdere malen aangesproken door spelers over hoe goed deze vereniging toch bij mij zou passen. Ik, een nog jong, onervaren studentje, besloot het te proberen en vorig jaar september was het dan eindelijk zo ver: ik werd lid van Op Hoop van Zegen. In het afgelopen jaar heb ik enorm veel geluk ervaren, door specifieke leden en ook door de volledige vereniging. Met het principe dat deze vereniging net zo veel verdient als ze mij heeft gegeven, besloot ik voor een rol in het bestuur van 2019/2020 te gaan. Ook hierbij werd ik door ontzettend veel mensen gesteund en gemotiveerd, wat mijn punt alleen maar versterkte. 

 

Deze motivatie is iets wat ons, de vijf (!!!) totaal verschillende persoonlijkheden binnen Bestuur VI, verbindt. Ik kan ik jullie verzekeren dat het hele bestuur met eenzelfde hoeveelheid enthousiasme haar rol op zich heeft genomen, wat resulteerde in drie pagina’s aan ideeën, om de haverklap de slappe lach en inside jokes vanaf dag één. Met een bestuur van vijf is het bewonderenswaardig hoe geknipt wij allemaal zijn voor onze verschillende rollen. Ik kan niet wachten om dit jaar een prachtig theaterjaar te maken met mijn mede-bestuurders en natuurlijk onze leden!

 

Liefs,

Myrthe

 

Wil jij nog meer over ons lezen? Kijk dan hieronder voor een kennismaking met alle leden van Bestuur VI van Op Hoop van Zegen!