Workshops

Vroeger ook riddertje gespeeld, de verkleedkist overhoop gehaald, bandietje gespeeld, prins en prinses gespeeld of één van de vele andere rollenspellen uit je kindertijd? Nostalgisch hierover en zou je graag de onbevangenheid van toen weer terug willen krijgen? Dan kunnen we jou hierbij helpen!

 

Naast het feit dat theater natuurlijk gewoon heel leuk is, is theater ook heel nuttig. Eigenschappen die je bij theater leert kun je ook in het echte leven inzetten. Voor presentaties, creativiteit, zelfverzekerdheid, inlevingsvermogen, stemgebruik en ga zo maar door.

 

Wij hebben verschillende workshops in de aanbieding: van improvisatie tot spelen met emoties, van personageopbouw tot monologen en nog veel meer. Wij zullen in overleg een workshop naar jullie behoeftes organiseren. Deze workshops zullen anderhalf uur duren en zijn voor maximaal 15 personen. De prijs van deze workshops bedraag €50,-

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in een workshop van Op Hoop van Zegen en meer informatie willen hebben, stuur ons dan zeker een mailtje. Wij hebben nu al heel veel zin om het theatervirus verder te verspreiden!